+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@yoursonline.nl
Vragen en ondersteuning

Back to the future

Back to the future

Op oudjaarsavond namen wij afscheid van 2022. De flessen champagne en het vuurwerk waren in huis gehaald om er een knalfuif van te maken. Op de televisie zag je niets anders dan programma’s die terugblikken wat  2022 ons allemaal had gebracht. De volgende dag werden wij met een kater wakker in het nieuwe jaar. Tijdens het opruimen van de half opgegeten oliebollen en de lege glazen moesten we weer de goede voornemens  bedenken, want dat hoort er bij. ‘Dit jaar wil ik een paar kilo’s er af’, ‘nu ga ik echt stoppen met roken’, je kent het wel. 

Januari is voor YOURS altijd een rare maand. Wij zijn nog druk bezig met het vorige jaar. Wij werken de administraties december bij voor onze klanten en stellen de aangiften omzetbelasting op over het vierde kwartaal. Ook  kijken wij al met een schuin oog naar de jaarafgrenzing, die wij nodig gaan hebben bij het samenstellen van de jaarrekeningen.  

Tóch kijken wij al vooruit. Dit doen wij zowel intern als voor onze klanten. Intern zijn wij druk bezig met onder andere de financiële begroting, planning voor de jaarrekeningen en de personele bezetting. Maar ook met onze klanten kijken wij samen naar de begroting en de verwachtingen voor 2023. Moet je inzetten op groei of toch even wat financiële buffers opbouwen? Wellicht spelen er grote investeringswensen, overnames of wil toch die éne auto kopen waar je al zo lang naar kijkt. Door samen met onze klanten vooruit te kijken kunnen wij hen gedurende het jaar ondersteunen om er een topjaar van te maken.

 
   « Blogs overzicht